Kampprogram

Borussia Dortmund
vs
Bayer Leverkusen

Se Bundesliga-avslutningen mellom Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen med live stream

Det er klart for den siste serierunden i tyske Bundesliga lørdag, og selv om det ikke er så ,mye mer spenning i toppen av tabellen, kan det bli artig å se Borussia Dortmund prøve å avslutte sesongen med stil.

Med Bayer Leverkusen på besøk blir det selvsagt ikke en enkel oppgave. Gjestene er et av de største lagene i Tyskland, og befinner seg på en sjetteplass på tabellen.

Det er tre plasser lavere enn Borussia Dortmund, som med sin seier sist helg sikret seg Champions League-plass også den kommende sesongen.

Bayer Leverkusen har også sikret seg spill i Europa neste sesong, gjennom sin sjetteplass, som er garantert nå, er de klare for spill i Europa League.

Borussia Dortmund vant den tyske cupen, DFB-Pokal, takket være blant annet to mål av Erling Braut Haaland. Med sine minst 25 mål i ligaen denne sesongen er han garantert blant topp tre i toppscorerligaen, og han har også vunnet årets spiller i ligaen stemt fram av fansen.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen?

Dortmund er ganske klare favoritter her, men vi skal vite at Bayer Leverkusen vant sin hjemmekamp i ligaen 2-1, tilbake i januar.

Jeg har uansett stor tro på at både Haaland og resten av hjemmelaget ønsker å takke av med en festforestilling foran de få av hjemmefansen som får lov til å komme inn på stadion.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Erling Braut Haaland hos Dortmund og Leon Bailey hos Bayer Leverkusen.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser