Kampprogram

Bologna
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Bologna og AC Milan med live stream

Over halvspilt inn i sesongen er Milan stadig ligaleder i Serie A, og den ledelsen skal de prøve å forsvare når de lørdag ettermididdag gjester Bologna på bortebane.

Det er spilt 19 kamper av sesongen, og det er bare to fattige poeng ned til byrivalene Inter på tabellen. Regjerende mestere Juventus er syv poeng bak, men de har én kamp til gode på Jens Petter Hauge og co.

Og nettopp Inter var laget som slo Milan ut av Coppa Italia nå i midtuken. Ibrahimovich ga bortelaget ledelsen, men to mål av Lukaku og Eriksen i den andre omgangen sørget for at det var Inter som tok seg videre til semifinalen i den hjemlige cupen i Italia.

Jens Petter Hauge har fått spille mye i den seneste tiden, mye på grunn av mye fravær på grunn av corona i Milan-troppen de siste ukene. Men nordmannen har gjort det godt, og har virkelig vist at han har noe i den italienske toppklubben å gjøre.

Bologna har hatt en helt ordinær start på Serie A-sesongen, og befinner seg midt på tabellen, uten noen stor sjanse til å blande seg inn i toppkampen, men det er også seks poeng ned til bunnkampen, der de fort kan blande seg inn med et tap her.

Hvem vinner av Bologna og Milan?

Milan er store favoritter her, og det er lite som tilsier at Bologna skal få med seg noe fra dette oppgjøret.

Zlatan er tilbake for gjestene, og med det har de to av de mest fryktingytende spissene i Italia på topp. Det lukter utklassing av denne kampen, og vi tror Milan vinner med solide sifre.

Vi tror det ender 1-4.

Se opp for:

Andreas Skov Olsen hos Bologna og Zlatan hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser