Bodø/Glimt
vs
Sarpsborg 08

Se Eliteserie-kampen mellom Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 med live stream

Det er endelig full runde i Eliteserien igjen, etter det somk har vært nesten to uker med pause på grunn av landskamper. Det er klart for runde 22 i den øverste norske ligaen, og på Aspmyra møtes to lag som kjemper i hver sin ende av tabellen.

Hjemmelaget Bodø/Glimt er plassert på førsteplass etter 21 runder, og med 44 poeng er det tre poeng ned til Molde på andreplass og hele syv poeng ned til Rosenborg som ligger på plassen like under pallen.

For bortelaget Sarpsborg 08 sin del så har det vært en skuffende sesong, og i lang tid så det ut som det skulle bli nok en sesong omtrent midt på tabellen.

Men en del dårlige resultater har sørget for at klubben langt ifra er sikret fornyet Eliteserie-kontrakt enda, og ellevteplass med 23 poeng er bare seks mer enn det Stbæk har på direkte nedrykk.

Det gjenstår åtte kamper etter denne runden er ferdigspilt, så har kan mye skje enda, men en seier til Glimt vil sørge for at de er gullfavoritter på tampen av sesongen, mens et tap for Sarp sørger for at de enda er i fare for å rykke ned.

Hvem vinner av Bodø/Glimt og Sarpsborg 08?

Det er hjemmelaget Glimt som er de store favorittene her, og det er vanskelig å se for seg at Sarpsborg skal klare å ta med seg poeng fra dette oppgjøret.

De er i dårlig form, mens Glimt virkelig har funnet gullflyten, og ligger an til å ta sitt andre Eliteserie-gull på rad. Meget imponerende av nordlendingene.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Amahl Pellegrino hos Bodø/Glimt og Ibrahima Koné hos Sarpsborg 08.

TV og live stream

Eliteserien i fotball blir sendt på Eurosport Norge, og på deres strømmetjeneste Dplay og Eurosport Player.

Ønsker du å se mer fotball på nett, via live streaming, så er Unibet et godt alternativ til det. Les mer om hvordan du ser fotball via live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Du kan også se annen sport hos Unibet, om du enten har penger på kontoen eller har vært aktiv på den de siste 24 timene. Som sagt, les mer om hvordan du registerer deg under denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser