Bodø/Glimt
vs
Rosenborg

Se Eliteserie-kampen mellom Bodø/Glimt og Rosenborg med live stream

Eliteserien er endelig i gang igjen denne helgen, og sesongens første serierunde blir avsluttet med et skikkelig interessant oppgjør, mellom regjerende mestere Bodø/Glimt og Norges største fotballklubb, Rosenborg.

Det blir utrolig interessant å se hvordan de to lagene stor mot hverandre, og hvordan styrkeforholdet er nå i starten av sesongen. Man skal huske på at Bodø/Glimt er godt i gang med sesongen allerede, mens dette er Rosenborgs første tellende kamp.

Og det har ikke akkurat gått veldig godt for dem i treningskampene, der blant annet et 0-3-tap for Raufoss trolig er svært pinlig for Kjetil Rekdal og hans tropp.

Troppen virker også litt merkelig sammensatt, men gamle stjerner og et par halvlovende talenter, så dette kan slå begge veier.

Bodø/Glimt vet vi hvor vi har, og de har bare fortsatt der de slapp forrige sesong, med dobbeltseire over både Celtic og AZ Alkmaar i Europa, pluss seier over Lillestrøm i cupen.

Hvem vinner av Bodø/Glimt og Rosenborg?

Bodø/Glimt er store favoritter i dette oppgjøret, og Rosenborg har kanskje aldri før i historien vært så underdogs mot Glimt som i kveld.

Rosenborg kommer trolig for å prøve å sikre seg et poeng, men det er nærmest umulig å stå imot dette Glimt-laget. Jeg tror på klink hjemmeseier.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Ola Solbakken hos Bodø/Glimt og Markus Henriksen hos Rosenborg.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser