Bodø/Glimt
vs
Roma

Se Conference League-kampen mellom Bodø/Glimt og Roma med live stream

Det er klart for det som er den største hjemmekampen i Bodø/Glimts historie, hvertfall om man ser på hvilket lag som står på motsatt banehalvdel, nemlig Jose Mourinhos Roma.

For Roma er en av de store stolthetene i italiensk fotball, laget fra hovedstaden i Italia, som spiller på mektige Stadio Olimpico.

Roma kommer fra et 0-1-nederlag mot Juventus på søndag, i en kamp de dominerte i brorparten av tidenm og tapte ganske så ufortjent. Det var Roma sitt tredje tap for sesongen, men til tross for det ligger laget på en fjerdeplass på Serie A-tabellen etter åtte spilte kamper.

Bodø/Glimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen, og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen.

Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen, og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde, og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK.

Glimt har spilt to kamper i Conference League så langt, 3-1 hjemme mot Zorya, og 0-0 borte mot CSKA Sofia, to meget respektable resultater.

For Roma sin del har det blitt to seiere mot de to samme motstanderne, og det er dermed Roma og Glimt som ligger på de to øverste plassene på tabellen.

Hvem vinner av Bodø/Glimt og Roma?

Roma er selvfølgelig store favoritter her, og Glimt skal være heldig om de får med seg noe fra denne kampen. Men Glimt viste imponerende ferdigheter borte mot Milan for et år siden, og har vist at de kan hamle opp med Serie A-lag.

Gjestene har vær og underlag mot seg, men bør uansett være gode nok til å ta alle tre poengene med seg hjem til Roma.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Amahl Pellegrino hos Bodø/Glimt og Tammy Abraham hos Roma.

TV og live stream

Om du har lyst til å se denne kampen fra Conference League, så er det NENT som har rettighetene i Norge, og kampen vil bli sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten Viaplay.

Har du lyst til å se mer fotball fra Europa og verden ellers, er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser