Bodø/Glimt
vs
Lillestrøm

Se Eliteserie-kampen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm med live stream

Det er bare runde fem av årets Eliteserien, men allerede er det duket for en skikkelig toppkamp, når ligaleder Lillestrøm gjester regjerende seriemester Bodø/Glimt på Aspmyra stadion.

Lillestrøm leder Eliteserie-tabellen med ett poeng ned til Viking på andreplass, men de to lagene har én kamp mer spilt enn Glimt på tredjeplass, seks poeng bak Lillestrøm.

Glimt har tapt én kamp så langt denne sesongen, borte mot nettopp Viking, og skulle de tape mot en annen tittelkandidat i dette oppgjøret begynner det plutselig å bli lang vei opp til førsteplassen på tabellen.

Men Glimt er selvfølgelig favoritter her, og skal vinne mot Lillestrøm om man ser på mannskap og kvalitet. Problemet er at formen ikke har vært den beste den siste tiden.

Forrige kamp for Glimt var Cupfinale-tapet til Molde forrige helg, en kamp de rett og slett var ganske dårlige i, og tapte 0-1 til det andre laget som har vært best i Norge de siste årene.

Hvem vinner av Bodø/Glimt og Lillestrøm?

Som nevnt tidligere, Glimt er ganske store favoritter her, og jeg tror nok at de vinner denne kampen, og tar seg inn i tittelkampen med tre poeng.

Lillestrøm er farlige, og kommer til sørge for å gi Glimt kamp om poengene. Det er dog Glimt som kommer til å vinne dette.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Ola Solbakken hos Glimt og Gjermund Åsen hos Lillestrøm.

TV og live stream

Om du har lyst å se denne kampen fra Eliteserien, så er det Discovery som har rettighetene til Eliteserien i Norge, og du kan se kampen på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten Dplay, i tillegg til TV 2 Play.

Men om du er i utlandet kan du se norske Eliteserien i flere land hos Unibet. Les mer om hvordan du ser norske Eliteserien med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du kan også se flere andre store ligaer fra Europa, med live stream hos Unibet.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser