Bodø/Glimt
vs
Brann

Se Eliteserie-kampen mellom Bodø/Glimt og Brann med live stream

Så er vi i gang med de to siste rundene i Eliteserien, de to rundene som skal spilles samtidig, så ingen lag kan spille på resultat. Og det er nettopp i situasjoner som i år, der det fortsatt er kamp om plassene i både toppen og bunnen av tabellen.

Og det gjelder ikke minst for kampen mellom Bodø/Glimt og Brann på Aspmyra stadion i Bodø, der hjemmelaget kan sikre tittelen, og bortelaget kan sikre nedrykket.

To helt forskjellige virkeligheter der altså. Glimt har hatt nok en fantastisk sesong, som de kan krone med sin andre Eliteserie-tittel på to sesonger.

Med 59 poeng på 28 kamper er det tre poeng ned til Molde på andreplass for Glimt, og med to kamper igjen å spille er tittelen absolutt ikke sikret enda.

Men en seier i dette oppgjøret vil sikre tittelen, da Glitm har en del bedre målforskjell enn det Molde har.

For Brann sin del er de plassert helt sist på tabellen med fattige 22 poeng, noe som er samme poengsum som Mjøndalen på nest siste plass.

Det er tre poeng opp til Stabæk på kvalifiseringsplassen, Branns eneste håp om å fortsatt spille i Eliteserien neste år er altså å ta igjen dem.

Med Glimt på bortebane er ikke forutsetningene de beste, men er det håp så er det håp, og det må bare Brann prøve å utnytte.

Hvem vinner av Bodø/Glimt og Brann?

Glimt er enorme favoritter her, og det er vanskelig å se for seg at Brann plutselig skal vinne en slik kamp som dette, med de resultatene de har hatt i det siste.

Men man skal ikke undervurdere et skadeskutt dyr, og Brann vil nok gjøre absolutt alt for å få med seg noe fra dette oppgjøret.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Ola Solbakken hos Bodø/Glimt og Aune Heggebø hos Brann.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser