Kampprogram

Bochum
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Bochum og Borussia Dortmund med live stream

Det ble en flott avslutning på Champions League for Borussia Dortmund, selv om det ikke endte med avansement, og Haaland og co må nøye seg med Europa League-sluttspill til våren.

En turneringen de absolutt har potensiale til å vinne. Spesielt om Haaland fortsetter den formen han er i, han scoret to mål på hodet etter at han kom inn som innbytter i tirsdagens kamp.

Han er trolig tilbake fra start i dette oppgjøret, som blir svært viktig for Dortmund i kampen om å holde tritt med Bayern i Bundesliga.

Det ble et utrolig bittert tap mot nettopp Bayern sist helg, en kamp som endte 2-3 på Signal Iduna Park. Dermed er Dortmund fire poeng bak Bayern på tabellen.

Og med tre poeng ned til Leverkusen på tredje er også andreplassen i fare for Haaland og co, om de ikke skulle vinne dette oppgjøret.

For Bochum sin del så er sesongen helt godkjent så langt, og laget til Thomas Reis befinner seg på en tiendeplass på tabellen etter 14 ligarunder.

Det er hele ni poeng ned til direkte nedrykk, og kun seks opp til Champions League-plassene, så det er ingen grunn til å klagge på Vonovia-Ruhrstadion enn så lenge.

Hvem vinner av Bochum og Dortmund?

Her er Dortmund selvfølgelig store favoritter, og jeg tror nok at det blir en enkel kamp for Erling Braut Haaland og co.

Bochum har ikke hatt en veldig dårlig sesong, men denne kampe ner så viktig for gjestene, og de har rett og slett ikke råd til å tape den i kampen om Bundesliga-tittelen.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Simon Zoller hos Bochum og Erling Braut Haaland hos Dortmund.

TV og live stream

Er du interessert i å se denne kampen fra Bundesliga med live stream? Da har vi gode nyheter til deg. Unibet sender nemlig alle kamper fra Bundesliga til sine aktive norske kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball og andre sporter online med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser