Kampprogram

Bielefeld
vs
Eintracht Frankfurt

Se Bundesliga-kampen mellom Bielefeld og Eintracht Frankfurt med live stream

Jens Petter Hauge fikk sin debut for Eintracht Frankfurt allerede i først eligakamp denne sesongen, da han kom inn og scorte 2-5-målet borte mot Borussia Dortmund.

Allerede helgen etter, altså forrige helg, kom debuten fra start, da Eitnracht Frankfurt kun klarte 0-0 hjemme mot Augsburg. Nå venter Bielefeld på bortebane, i en kamp Eintracht er favoritter i.

Og vi forventer at landslagsspiller Jens Petter Hauge starter igjen, da han spilte en god kamp til tross for at det bare ble 0-0 hjemme mot Augsubrg sist uke.

Og med kun ett poeng på de to første kampene er det klart at gjestene fra Frankfurt føler litt press nå, om de skal gjenta den gode sesongen de hadde sist sesong, da det ble en sterk femteplass i Bundesliga.

Bielefeld havnet på femtendeplass sist sesong, og var kun tre poeng fra playoff-plassen, og fire poeng over direkte nedrykk. Er også en dumpekandidat i år.

Hvem vinner av Bielefeld og Eintracht Frankfurt?

Jeg ser på Eintracht Frankfurt som klare favoritter her, de er nødt til å sikre seg sine første tre poeng, og dette er et perfekt tidspunkt å gjøre det på.

Bielefeld er dårlige, og står med to poeng på sine to første kamper, der de kun har scoret ett mål så langt. Dette tar Eintracht.

Jeg tror det ender 0-1.

Se opp for:

Sven Schipplock hos Bielefeld og Jens Petter Hauge hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser