Kampprogram

Bayern München
vs
Schalke 04

Se Eliteserie-kampen mellom Bayern München og Schalke 04 med live stream

Bundesliga sparkes i gang denne helgen, og regjerende mestere Bayern München åpner ballet allerede nå på fredag, med kamp hjemme mot forrige sesongs nummer 12, Schalke 04.

Bayern München har vært på alle fotballinteressertes lepper denne sommeren, med knusingen av Barcelona i Champions Leagues kvartfinale, og selvsagt, ikke minst finaleseieren over Paris Saint-Germain.

Det var deres første Champions League-seier siden 2012, og det var på et ganske så overbevisende måte de til slutt vant både Bundesliga og Champions League forrige sesong.

For Schalke 04 sin del var det ikke en særlig minnerik sesong, som til slutt endte med en veldig ordinær 12. plass i hjemlig liga. Schalke er regnet som en av de største klubbene i Tyskland, og dem er selvsagt ikke særlig fornøyd med en slik plassering.

Men det virker ikke som de har voldsomt til ambisjoner denne sesongen heller, da den eneste overgangen av betydning inn så langt denne sensommeren er Vedad Ibesevic på en gratis overgang fra Hertha Berlin.

For Bayern sin del er Leroy Sané hentet fra Manchester City, men heller ikke her er det gjort store ting på overgangsmarkedet så langt. Men så har de allerede en solid tropp som nettopp vant Champions League, og ingen markante spillere har forlatt klubben.

Hvem vinner av Bayern Munchen og Schalke 04?

Det er jo ingen som helst tvil om hvem som er de store favorittene her, og det er nærmest umulig å se for seg noe annet enn en solid hjemmeseier her.

Problemet kan selvsagt være at de ikke har hatt en like lang sommerferie som vanlig, og at spillerne er sliten etter en hel sommer med fotball.

Det kan også være vanskelig å innstille seg for en ny sesong så tett opp på den gamle sesongen, men dette er jo profesjonelle spillere, så det skal nok gå bra.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Robert Lewandowski hos Bayern Munchen og Nabil Bentaleb hos Schalke 04.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere gode alternativer. Men Unibet er trolig det beste.

De sender absolutt alt fra Bundesliga gjennom sesongen, og denne kampen er intet unntak. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du live streamer fotball hos, og hvordan du registrerer deg hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser