Kampprogram

Bayern München
vs
Eintracht Frankfurt

Se kampen mellom Bayern München og Eintracht Frankfurt med live stream

Det er klart for den andre runden i Bundesliga etter korona-pausen, og runde 27 sin absolutt mest interessante kamp er ligaleder Bayern Munchens kamp mot Eintracht Frankfurt på hjemmebane.

En hjemmebane uten fans selvsagt, som sørger for at Eintracht Frankfurt kan utnytte at hjemmebanefordelen nærmest er visket ut.

Og kampens bortelag har et psykologisk overtak, etter at de knuste de regjerende mesterne hele 5-1 på hjemmebane tilbake i november.

Det var begeret som fikk det til å renne over for styret i Bayern München, og Niko Kovac, tidligere Eintracht Frankfurt-trener, fikk sparken.

Hans-Dieter Flick kom inn og erstattet han, og han har virkelig fått skuten på rett kjøl, og har tatt klubben opp der de hører hjemme, på toppen av Bundesliga-tabellen.

Eintracht Frankfurt har hatt en dårlig sesong etter at de de to foregående sesongene har imponert stort, med både Champions League-spill og gull i DFB-pokal.

Forrige helg ble det et skuffende 1-3-tap hjemme mot Borussia Mönchengladbach, mens Bayern München tok en grei 2-0-seier borte mot Union Berlin.

Hvem vinner av Bayern München og Eintracht Frankfurt?

Dette ender etter alle solemerker med hjemmeseier. Greit nok at formen ikke spiller så alt for stor rolle nå, med kun én kamp i beina etter en to måneder lang pause.

Men Bayern viste forrige helg at de er den klart største favoritten til å ta Bundesliga-tittelen, igjen. Mens Eintracht Frankfurt viste at de er et bunnlag denne sesongen, og heller bør se nedover på tabellen enn oppover.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Robert Lewandowski hos Bayern München og Bas Dost hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Alt du trenger er en aktiv konto hos dem, som vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen de siste 24 timene til å plassere et bet.

Les mer nedenfor om hvordan du ser denne kampen med Unibet i Norge.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser