Kampprogram

Bayern München
vs
Borussia Monchengladbach

Se kampen mellom Bayern Munchen og Borussia Monchengladbach med live stream

Bundesliga fortsetter for fullt denne helgen, og det kanskje mest spennende oppgjøret finner vi på Allianz Arena, der ligaleder Bayern Munchen tar imot Champions League-jagende Borussia Momnchengladbach.

Bayern Munchen har en syv poengs ledelse ned til Borussia Dortmund på tabellen når fire kamper gjenstår, og en seier i dette oppgjøret vil dermed sikre dem deres åttende strake Bundesliga-tittel.

Men om den ikke blir sikret i dette oppgjøret, er vi helt sikker på at det enten skjer i neste oppgjør mot Werder Bremen eller en av de to siste ligakampene for sesongen.

Kveldens kamp er minst like viktig for gjestene fra Monchengladbach. De befinner seg for øyeblikket på fjerdeplass, som gir Champions League-plass neste sesong. A poeng med Bayer Leverkusen på femteplass, og tre poenhg bak RB Leipzig på tredje.

Det vil være en stor prestasjon av Gladbach om de klarer å sikre seg en plass i Champions League. Men det vil nok føles som en stor skuffelse om de ikke klarer det, etter den gode sesongen de har hatt.

De ledet tabellen i store deler av høstsesongen, og har vært med å kjempe om tittelen helt til for bare få runder siden.

Hvem vinner av Bayern Munchen og Borussia Monchengladbach?

Bayern Munchen er selvsagt store favoritter her, men det er en gylden mulighet for Gladbach borte mot de regjerende mesterne nå når det er tomme tribuner og hjemmebanefordelen er utvasket.

Men at de allerede nå kan sikre tittelen, hjemme i Munchen, betyr nok mye for Bayern, og vi tror vi får se et meget motivert og skjerpet hjemmelag.

Vi tror det ender 3-2.

Se opp for:

Robert Lewandowski er soleklar toppscorer i Bundesliga for Bayern Munchen.

Allesane Pléa har vært Gladbachs beste denne sesongen.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av fotball fra Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser