Kampprogram

Bayern München
vs
Borussia Dortmund

Se toppkampen fra Bundesliga mellom Bayern Munchen og Borussia Dortmund med live stream

Det er klart for en skikkelig klassiker fra tysk fotball lørdag, når Bundesliga-leder Bayern Munchen tar imot Erling Braut Haalands Borussia Dortmund på Allianz Arena.

Storkamp til tross, det er dessverre ikke knyttet så mye spenning til kampen, da det kun er teoretiske muligheter for Dortmund å ta Bundesliga-tittelen ifra Bayern Munchen, selv med seier her.

For med fire kamper igjen å spille av Bundesliga-sesongen er Bayern plassert på førsteplass, ni poeng foran Dortmund på andreplass.

Ikke helt umulig, men med tanke på Bayerns form så er det heller tvilsomt. Dortmund skal nok heller konsentrere seg om RB Leipzig, som er ni poeng bak på tredjeplass.

Med tap her og en seier til dem hjemme mot Union Berlin så er det bare seks poeng med tre kamper igjen å spille.

Hvem vinner av Bayern Munchen og Borussia Dortmund?

Bortelaget for håpe at Erling Braut Haaland er frisk til dette oppgjøret, for uten han har de lite å stille opp med, han står for nærmest halvdelen av målene.

Og med det forsvarsspillet som Dortmund har vist denne sesongen skal det bli vanskelig å stoppe Robert Lewandowski og co.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Robert Lewandowski hos Bayern og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Bundesliga er det flere muligheter for deg, blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Tysklands øverste divisjon for alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og for å live streame fotball gratis hos dem online nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser