Kampprogram

Bayer Leverkusen
vs
Wolfsburg

Se toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Wolfsburg med live stream

Bayer Leverkusen har virkelig fått fart på sakene etter nyttår, og står med bare ett tap på sine 10 ligakamper etter årsskiftet. Formen har fortsatt åogså etter korona-pausen, og de to kampene spilt i mai så langt har endt med henholdsvis 4-1 og 3-1 mot Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach, begge kampene på bortebane.

Wolfsburg fikk også en god start på restarten av Bundesliga, når de slo Augsubrg på bortebane. I helgen ble det imidlertidig tap, når titteljagende Borussia Dortmund ble for sterke, og vant 2-0 på Volksparken Arena.

Dermed stakk Bayer Leverkusen ytterligere ifra Wolfsburg i kampen om en plass i neste års Champions League i helgen. NÅ er det hele 14 poeng som skiller de to lagene, og Wolfsburg har nok med å sikre sjetteplassen som de for øyeblikket innehar.

Bayer Leverkusen på sin side har klatret opp på den viktige fjerdeplassen, og øyner dermed Champions League-eventyr neste sesong.

Det første møtet mellom de to klubbene endte med en 2-0-seier til Bayer Leverkusen på bortebane, og det er dermed et revansjesugent Wolfsburg som nå gjester Bay Arena i Leverkusen.

Hvem vinner av Bayer Leverkusen og Wolfsburg?

Dette tar Bayer Leverkusen. De er i en fantastisk flyt om dagen, og heller enn å se nedover på tabellen kan de nå se oppover, og gjerne sikre en pallplassering innen ligaen er omme.

For Wolfsburg sin del gjelder det å holde klubbene bak seg på tabellen unna, og sikre seg den plassen i Europa League neste sesong.

Vi tror det ender 3-0.

SE opp for:

Kevin Volland er Bayer Leverkusens største stjerne mens Wot Weghorst er Wolfsburgs toppscorer så langt denne sesongen.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser