Kampprogram

Bayer Leverkusen
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund med live stream

Erling Braut Haaland har hatt en god landslagspause, og er klar for igjen å score i Bundesliga, og hjelpe Borussia Dortmund mot Bundesliga-tittelen, borte mot Bayer Leverkusen.

Nordmannen er i fantastisk form denne sesongen, og har allerede socret tosifret for klubb og landslag, og det er stor fare for at dette blir den beste sesongens hans til nå.

Derfor er dette en kamp som er svært interessant også for oss nordmenn, da han blir svært viktig for om vi kommer oss til VM eller ikke neste år, utover høsten.

Bayer Leverkusen er ikke et dårlig lag, og har startet sesongen med to seire og én uavgjort, noe som holder til en andreplass på tabellen.

Vi skal tre plasser lengre ned for å finne Borussia Dortmund, der to seire og ett tap gir seks poeng, ett mindre enn vertene, noe som betyr at gjestene kan passere dem i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund?

Denne kampen blir gøy, det er to lag som begge er ventet å kjempe i toppen denne sesongen, og det er åpenbart at laget som taper her kommer til å havne litt bak den hardeste tittelkampen fremover.

Men det er tidlig i sesongen, så alt kan skje enda, men jeg har en god følelse for at Dortmund her tar tre poeng som for alvor sier ifra om at de er med i kampen denne sesongen.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Patrik Schick hos Bayer Leverkusen og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser