Bayer Leverkusen
vs
Borussia Dortmund

Se kampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund med live stream

Det ble et skuffende tap for Borussia Dortmund i den tyske cupen i midtuken, da Werder Bremen til slutt slo de gule og svarte med 3-2 på hjemmebane. Men noe positivt kan man ta med seg fra det oppgjøret, spesielt som nordmann, Erling Braut Haaland scoret nok et mål som innbytter.

Dermed har nordmannen nå scoret åtte mål på fire kamper for sin nye klubb, og det uten å ha spilt en hel kamp enda. Syv av målene har kommet i Bundesliga, noe som sørger for at 19-åringen allerede er inne på topp ti listen over toppscorere i den øverste tyske ligaen denne sesongen.

Og i oppgjøret borte mot Bayer Leverkusen er trolig Haaland tilbake fra start, etter at han startet kampen mot Werder Bremen på benken.

Bayer Leverkusen er for øyeblikket plassert to plasser under Borussia Dortmund på tabellen. Dortmund er med sine 39 poeng nummer tre i Bundesliga, fem poeng over Leverkusen.

Opp til Bayern München er det bare tre poeng, så en seier her vil for alvor holde Dortmund inne i kampen om tittelen. Et tap vil føre dem på etterskudd, og i tillegg føre Leverkusen helt opp i ryggen på dem på tabellen.

Hvem vinner av Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund?

Til tross for tapet mot Werder Bremen i cupen har Dortmund vært i fantastisk form denne vinteren. De tre seneste kampene i Bundesliga har endt med fem scoringer, og ni poeng av ni mulige.

Leverkusen komemr fra et 1-2-tap borte mot Hoffenheim, men vant sine tre foregående Bundesliga-kamper før det.

Vi tror Haaland og co fortsetter den gode formen i Bundesliga, og tar en sterk borteseier mot Bayer Leverkusen.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Kevin Volland hos Bayer LEverkusen og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga hos Unibet.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser