Kampprogram

Bayer Leverkusen
vs
Bayern München

Se toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munchen med live stream

Det er klart for en virkelig høydare av en Bundesliga-kamp lørdag, når femteplasserte Bayer Leverkusen tar imot serieleder Bayern Munchen på Bay Arena i Leverkusen.

Med seier i dette oppgjøret kan Bayern mer eller mindre sikre tittelen, og Bayern er selvsagt favoritter, med tanke på den formen de har vist nå etter jul.

Bayer Leverkusen har på sin side også vært god, og har for alvor blandet seg inn i kampen om en plass i neste års gruppespill i Champions League. Men med tap hert kan de bli akterutseilt av Borussia Möncnegladbach, som med a poeng og bedre målforskjell ligger foran på den viktige fjerdeplassen.

Forrige fredag ble det en sterk 1-0-seier borte mot Freiburg for Bayer Leverkusen, og med det er klubben garantert en topp fem-plassering i Bundesliga denne sesongen.

For Bayern sin del ble det en komfortabel 5-0-seier hjemme mot Fortuna Dusseldorf på lørdag, og dermed er man syv poeng foran Borussia Dortmund med fem kamper igjen å spille.

Det første møtet mellom de to klubbene ble spilt i slutten av november i fjor, i en periode da Bayern ikke var på sitt beste. Bayer Leverkusen vant nemlig den kampen 2-1 på Allianz Arena i Munchen.

Bayer Leverkusen blir regnet som en av de større klubbene i Tyskland, men klubben har faktisk aldri vunnet Bundesliga, til tross for at de har tilhørt divisjonen sammenhengende siden 1979.

Bayern München er den mest kjente klubben i Tyskland, i tillegg til den mest dekorerte. De har vunnet Bundesliga hele 29 ganger, syv av dem de siste syv sesongene.

Hvem vinner av Bayer Leverkusen og Bayern München?

Dette kommer til å bli et knakende bra oppgjør å se på, men vi er redd for at det er bortelaget som kommer til å stikke av med alle de tre poengene.

De er simpelthen alt for god for tiden, og spillere som Thomas Muller og Robert Lewandowski er i kanonform om dagen.

Bayer Leverkusen kommer til å bite fra seg, men det er ikke denne kampen som sørger for at de klatrer opp på den viktige fjerdeplassen.

Vi tror det ender 2-3.

Se opp for:

Kevin Volland er endelig friskemeldt for Bayer Leverkusen, mens Robert Lewandowski i Bayern for tiden er verdens heteste spiss.

Han er toppscorer i Bundesliga med hele 29 mål på 29 kamper så langt.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser