Barnsley
vs
Chelsea

Se FA Cup-kampen mellom Barnsley og Chelsea med live stream

Det er full runde i FA-Cupen denne uken, og blant topplagene i Premier League som skal i aksjon, er det trolig Chelsea som har fått den enkleste oppgaven, borte mot Barnsley.

Barnsley spiller for øyeblikket i Championship, der de om dagen ikke akkurat gjør det veldig godt, og står uten seier p åde siste fem forsøkene i ligaen.

De holder seg stadig på en tolvteplass på tabellen, men det er bare syv poeng ned til direkte nedrykk, i det som er en meget jevn Championship-sesong.

Men de slo ut Championship-leder Norwich i den forrige FA Cup-runden, og skal selvsagt ikke taes alt for lett på av gjestene fra London.

Chelsea er ubeseiret i de tre kampene laget har spilt etter at tyskeren Thomas Tuchel tok over ansvaret fra Frank Lampard, uten at de har overbevist voldsomt i de tre kampene.

Luton ble slått 3-1 på hjemmebane i den forrige runden, og Chelsea har dermed stadig til gode å møte et lag fra Premier League i denne sesongens utgave av FA-Cupen.

Hvem vinner av Barnsley og Chelsea?

Chelsea er klare favoritter her, men det er et men. For Chelsea er i problemer i Premier League, og det er her fokuset er for Tuchel og co. Vi kan dermed forvente at det blir spart flere førstelagsspillere til dette oppgjøret.

Å komme seg til kvartfinalene i FA Cupen er selvsagt en massiv gulerot for hjemmelaget, og de kommer trolig til å toppe laget, og gjøre alt de kan for å stå for en skrell her. Vi tror uansett at et B-preget Chelsea-lag skal sikre avansementet her.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Dominik Frieser hos Barnsley og Olivier Giroud hos Chelsea.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser