Barcelona
vs
SSC Napoli

Se Europa League-kampen mellom Barcelona og Napoli med live stream

Barcelona skal ut i sin første Europa League-kamp i turneringens historie, i det som er første gang Barcelona ikke har klart å kvalifisere seg til sluttspillet i Champions League for første gang på denne siden av årtusenskiftet.

Og motstander er Napoli, som like gjerne kunne vært en motstander i et Champions League-sluttspill, så noe enklere er det ikke nødvendigvis for Barcelona, selv om de er nedgradert til Europa League.

Begge klubbene kommer fra tredjeplass i sine respektive Champions League-grupper, og begge klubbene er absolutt blant favorittene til å vinne denne turneringen nå.

Barcelona har slitt i hjemlig liga også denne sesongen, men nå ser det ut til at de hvertfall klarer å sikre seg plass i neste års Champions League, via en topp fire-plassering i La Liga.

Napoli har ikke slitt i hjemlig liga, men etter å ha ledet i store deler av starten av sesongen er de nå tredjeplassert, to poeng bak ligaleder Inter og ett poeng bak andreplasserte Milan.

Hvem vinner av Barcelona og Napoli?

Barcelona er selvsagt favoritter her på hjemmebane, selv om Napoli er det laget som har vist mest av de to lagene så langt denne sesongen.

Det kommer til å bli tett over to kamper, men jeg tror Barcelona er gode nok til å hvertfall vinne sin hjemmekamp, så får vi se hvordan det går i returen om to uker.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Luuk de Jong** hos Barcelona og Lorenzo Insigne hos Napoli.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Conference League så er det TV 2 som har rettighetene og kampen er derfor sendt på deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men om du har lyst til å se mer fotball på nett så er det andre gode alternativer, som Unibet. Les mer om hvordan du ser gratis fotball hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser