Kampprogram

Barcelona
vs
Sevilla

Se La Liga-kampen mellom Barcelona og Sevilla med live stream

Etter to ukers pause på grunn av landslagsfotball er det endelig klart for La Liga-fotball igjen, og vi får servert et skikkelig flott oppgjør mellom Barcelona og Sevilla søndag.

Det er en viktig kamp for begge lagene, fordi de begge kjemper om å få spille Champions League neste sesong, og ingen av dem på langt nær har klart å sikre seg til neste sesong enda.

Dermed er dette ikke bare en kamp om tre poeng, men også kanskje hvem av dem som til slutt klarer å sikre seg en av de topp-fire plasseringene som gir CL neste sesong.

Real Madrid ser ut til å vinne årets utgave av La Liga, det til tross for at Barcelona vant hele 4-0 mot dem på bortebane for to uker siden.

Barcelona er også klare for kvartfinale i Europa League, og ser ut som favorittene til å vinne den turneringen, noe som vil være første gang i historien.

Hvem vinner av Barcelona og Sevilla?

Barcelona er ganske store favoritter her, de er tross alt det laget som er i best form i Spania om dagen, om ikke i hele Europa.

Her kommer Sevilla for å prøve å få med seg et poeng, og det tror jeg heller ikke de klarer. Dette blir nok en overbevisende seier for Xavis menn.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Pierre-Emerick Aubameyang hos Barcelona og Anthony Martial hos Sevilla.

TV og live stream

Om du vil se dette oppgjøret fra La Liga er det flere alternativer for deg, men det enkleste, om du ønsker å live streame det på nett, er å se det hos Unibet.

For Unibet sender nemlig alt fra La Liga og Copa del Rey til alle sine aktive kunder. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser