Barcelona
vs
Sevilla

Se returoppgjøret mellom Barcelona og Sevilla i Copa del Rey med live stream

Det er klart for semifinalene i Copa del Rey, og på Camp Nou skal Barcelona prøveå snu 0-2 fra det første oppgjøret mot Sevilla på bortebane.

Det er en svært tøff oppgave for Messi og co, som har vært i dårlig og varierende form hele sesongen. Sevilla er i fantastisk form, og er favoritter til å avansere til finalen.

Koundé og tidligere Barca-spiller Rakitic sto for de to målene i det første oppgjøret, og uten bortemål skal Barcelona for all del ikke slippe inn mål i dette oppgjøret. Da skal de plutselig score fire selv.

Men det er jo litt spesielt at de to lagene møttes senest i helgen, og da var det Barcelona, som ved hjelp av mål av Dembele og Messi, vant 2-0 på bortebane.

Dermed er Barcelona fortsatt med i kampen om tittelen i La Liga denne sesongen, selv om det er hele åtte poeng opp til Atletico Madrid på førsteplass.

Hvem vinner av Barcelona og Sevilla?

Det er litt vanskelig å tippe en vinner idette oppgjøret. Vi tror Sevilla sikrer avansementet og finaleplassen, men det er godt mulig Barca vinner selve kampen.

Vi tror derimot ikke at de klarer å score fire selv, for vi er ganske sikker på at Sevilla klarer å likre inn et mål selv. Det blir en knepen Barca-seier.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for::

Messi hos Barcelona og Rakitic hos Sevilla.

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i spansk fotball sender Unibet alle kamper fra Copa del Rey og La Liga med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både Copa del Rey og La Liga sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser