Kampprogram

Barcelona
vs
Real Sociedad

Se kampen mellom Barcelona og Real Sociedad i La Liga med live stream

Det er klart for en av de største kampene i sesongen for Real Sociedad, når de tar turen til mektige Camp Nou for å møte selceste Barcelona på bortebane.

Real Sociedad har enda ikke spilt på bortebane mot Barcelona denne sesongen, men klarte å berge 2-2 når de tok imot dem på hjemmebane før jul.

La Real, med Martin Ødegaard i spissen, sørget for avansement til finalen i Copa del Rey i midtuken, deres første finale i den spanske cupen på over 30 år. Forrige Cupfinale endte med seier over Atletico Madrid, tilbake i 1987.

Men nå er det full fokus på La Liga for Ødegaard og co. Med poeng her er man i god rute til å sikre seg en plass i Europa neste år.

For øyeblikket er man plassert på sjetteplass med 43 poeng, men det er bare to poeng opp til Getafe på fjerde og tre poeng opp til Sevilla på tredje. Disse to plassene gir som kjent direkteplass i Champions League.

Barcelona tapte borte mot Real Madrid forrige helg, og med det ble de forbigått av erkerivalene på tabellen. De er for øyeblikket ett poeng bak, og med det er de selvsagt svært innstilt på å vinne denne kampen hjemme mot Real Sociedad.

Hvem vinner av Barcelona og Real Sociedad?

Og det tror vi de gjør, dessverre for Martin Ødegaard og co. Det skal fortsatt være stor nivåforskjell på de to lagene, spesielt på Camp Nou, til tross for at Real Sociedad har storspilt denne her sesongen.

Men vi tror Real Sociedad kan bite fra seg, og sørge for at det blir spenning i kampen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Lionel Messi hos Barcelona, verdens beste fotballspiller.

Og Martin Ødegaard hos Real Sociedad, Norges beste fotballspiller.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret med live stream online så er det tilgjengelig hos Unibet, som alle andre kamper fra både La Liga og Copa del Rey.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til La Liga og Copa del Rey sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser