Kampprogram

Barcelona
vs
Real Madrid

Se El Clasico mellom Barcelona og Real Madrid med live stream

Et av de største oppgjørene i ikke bare europeisk fotball, men i fotballen generelt, skal spilles på lørdag klokken 16:00. Vi snakker om det store spanske derbyet mellom Barcelona og Real Madrid, bedre kjent som El Clasico.

Dette er første gang de to klubbene møtes denne sesongen, og vanligvis møtes de minst 3-4 ganger hver sesong i alle turneringer.

Helgens kamp mellom de to klubbene blir trolig ekstra spennende, fordi ingen av de to lagene har overbevist stort i sesongstarten, og begge klubbene sliter med utenomsportslige problemer.

Det gjelder spesielt hjemmelaget, som har hatt en ekstremt turbolent sommer, med intriger og kranger, der det ikke var langt unna at den største stjernen, Lionel Messi, forlot klubben.

Og prestasjonene på banen har stått i stil med det utenomsportslige, der fotballen som har blitt psilt har vært alt annet enn overbevisende, og nesten mer eller mindre vært holdt i live av Lionel Messi.

Prestasjonene på banen har nesten vært enda verre for Real Madrid, som blant annet tapte 2-3 hjemme for Shakhtar Donetsk i Champions League på onsdag.

Hvem vinner av Barcelona og Real Madrid?

Og begge klubbene tapte sin siste La Liga-kamp. Barcelona tapte 0-1 borte mot Getafe mens Real Madrid tapte 0-1 hjemme for Cadiz.

Dermed er det to revansjesugne klubber, som er i desperat poengnød i ligaen som møtes på Camp Nou. Vi synes det lukter uavgjort lang vei.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Lionel Messi hos Barcelona og Toni Kroos hos Real Madrid.

TV og live stream

Om du, som mange andre, ønsker å se dette meget interessante oppgjøret fra La Liga på TV eller med live stream, så finnes det mange alternativer.

Et av de bedre alternativene på nett er Unibet, som sender El Clasico og alle andre La Liga-kamper via live stream til alle sine aktive kunder.

Og i tillegg til La Liga så sender de også andre store ligaer som Bundesliga, Serie A og Ligue 1 med live stream.

Les mer om hvordan du ser fotball og andre sporter og idretter med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser