Kampprogram

Barcelona
vs
Real Madrid

Se El Clasico mellom Barcelona og Real Madrid med live stream

Se El Clasico mellom Barcelona og Real Madrid med live stream

Det er endelig klart for årets første El Clasico, når Barcelona og Real Madrid onsdag kveld møtes på Camp Nou i La Liga.

Kampen skulle egentlig ha blitt spilt for flere måneder siden, men ble utsatt på grunn av opptøyene i Barcelona, på grunn av arrestasjoner av pro-selvstyre politikere i Catalania.

De to klubbene spilte begge uavgjort i helgens runde, og er dermed begge fortsatt a poeng, som henholdsvis nummer én og to i La Liga. MEd 35 poeng er det fire poeng ned til Sevilla på tredjeplass.

Real Madrid så ut til å tape borte mot Valencia i helgen, da de lå under 0-1 når man var på overtid av overtid. Men Benzema sørget for 1-1 etter at keeper courtois først vant ballen på en corner.

Barcelona spilte 2-2 borte mot Real Sociedad, i en kamp der hjemmelaget med Martin Ødeggard i spissen var det beste laget.

Dette er som nevnt det første møtet mellom de to klubbene denne sesongen, men de har møttes tre ganger før i 2019. Det har endt med én uavgjort og en Barcelona-seier i dobbeltoppgjøret i Copa del Reys semifinale, pluss en seier til Barcelona borte mot Real Madrid i La Liga.

Den største stjernen som går glipp av dette oppgjrøet er definitivt Eden Hazard, som ikke får spille mer denne sesongen. Messi og Benzema er begge klare til dette oppgjøret.

Hvem vinner av Barcelona og Real Madrid?

Vi ser på Barcelona som favoritter her. Real Madrid har kommet seg ut over høsten, men ser enda ikke helt ut som seg selv, og hjemmelaget er også favoritter til å løfte trofeet i La Liga denne sesongen.

En seier her vil selvsagt sørge for at Barcelona får et stort forsprang på Real Madrid inn mot vårsesongen, og en seier i El Clasico er også et voldsomt løft for moralen og selvtilliten i laget.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Lionel Messi hos Barcelona og Gareth Bale hos Real Madrid.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet, og alt du trenger er en aktiv konto hos dem, for å se denne og alle andre kamper fra La Liga denne sesongen.

Om du ønsker å se mer fotball fra flere titalls ligaer rundt om i hele verden er Unibet stedet for deg. Du leser mer om hvordan du live streamer hos Unibet nedenfor artikklelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser