Barcelona
vs
Real Madrid

Se El Clasico i Copa del Rey med live stream

Barcelona tar imot Real Madrid til det første oppgjøret av Copa del Reys semifinaler onsdag kveld. Vi forteller deg hvordan du ser kampen med live stream.

Lionel Messi reddet Barcelona i helgen etter at man først kom under 0-2 hjemme mot Valencia. Et straffemål og et spillemål fra den argentinske stjernen sørget for poengdeling lørdag kveld.

Og det ga Real Madrid en mulighet for å ta innpå når de søndag tok imot Alavés på hjemmebane. Og den muligheten tok de vare på og vel så det, og Benzema, Junior og Mariano sørget for en komfortabel 3-0-seier.

Dermed er Real Madrid nå åtte poeng bak ligaleder Barcelona, og kun to poeng bak andreplasserte Atletico Madrid, som i helgen tapte mot Real Betis. Det er med andre ord fortsatt spenning om gullet i La Liga.

Og i Copa del Rey. Barcelona jakter sin femte strake Copa del Rey-tittel, mens Real Madrid skal prøve å nå finalen for første gang siden 2013. Den gangen tapte man for nettopp Barcelona, og man må helt tilbake til 2011 for å finne forrige gang Real Madrid gikk helt til topps i turneringen.

Lionel Messi måtte få behandling for en skade i den andre omgangen mot Valencia i helgen, men argentineren fullførte kampen. Det er dog fortsatt usikkert om han kommer til å være frisk til dette oppgjøret, og Valverde kan finne på å spare han til flere vitkige kamper senere denne måneden.

Hvordan ender Barcelona mot Real Madrid i Copa del Rey?

Dette kommer til å bli tett, og forhåpentligvis så tett at også returoppgjøret på Santiago Bernabeu også blir interessant.

Men begge lag stiller med mer eller mindre toppede førsteellevere, så det kan bli stor under holdning på Camp Nou onsdag kveld.

Vi tror det ender 3-2 til Barcelona.

Spillere å se opp for:

Messi hos Barcelona og Kroos hos Real Madrid.

Se Barcelona mot Real Madrid med live stream

Det er ingen TV-stasjoner som sender Copa del Rey i Norge, men heldigvis finnes det fortsatt muligheter for oss som elser spansk fotball.

Unibet Kommer til å sende dette oppgjøret for alle deres kunder, og nedenfor her kan du se hvordan du får tilgang til Copa del Rey-kampen mellom Barcelona og Real Madrid.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser