Barcelona
vs
Espanyol

Se Barcelona mot Espyanol med live stream

Se Barcelona mot Espyanol med live stream

Søndag er det klart for derby i Catalonia når Barcelona, som ligger trygt på førsteplass i La Liga, får besøk av Espanyol som før kampen ligger på 13. plass. Barcelona har vunnet sine fem siste La Liga-kamper og har også funnet tid til å slå Real Madrid 3-0 i Copa Del Rey, samt kjørt over Lyon med 5-1 i Champions League innimellom.

Med 20 seire og bare to tap så langt i sesongen, virker det ikke til at verken Atletico Madrid eller Real Madrid, som ligger på henholdsvis andre- og tredjeplass, skal kunne true Barcelona som 10 runder før slutt, leder serien med hele 10 poeng. Ned til Espanyol er det 12 plasser og hele 32 poeng som skiller de to lagene.

Barcelona har vært enestående så langt denne sesongen, og selv om deres fremste utfordrer Real Madrid har lagt bak seg en veldig skuffende sesong, kan ingen ta fra Messi og co at de har scoret 73 mål og bare sluppet inn 27 på 28 kamper. Med et snitt på 2,6 scoringer i hver eneste kamp, er det lite som tilsier at ikke også Espanyol kommer til å få gjennomgå når de entrer den mektige Camp Nou, hvor Barcelona bare har tapt én gang denne sesongen.

Vi forventer nok en målrik kamp, og selv om Espanyol nok gjerne vil revansjere hjemmetapet fra november da Barcelona vant 4-0, er det lite som tilsier at kampen som livestreames på Unibet ikke ender med nok en hjemmeseier til et ustoppelig Barcelona. Espanyol har hatt en litt skuffende sesong så langt og selv om de har har noen poeng ned til kvalikplass, er de på ingen måte på trygg grunn med 10 kamper igjen å spille. I løpet av helgen kan både Levante og Leganes gå forbi dem på tabellen.

Må klare seg uten sin største stjerne?

For at Barcelona og deres supportere skal ha noe som helst å bekymre seg for foran et møte med Espanyol, må en betydelig del av laget befinne seg på skadelisten. Selv om det er mulig de hviler sin største stjerne Messi, som sliter med en lyskestrekk, bør de ikke ha noen problemer med å vinner trygt over et Espanyol som heller ikke sliter med nevneverdige skader.

Her kan de streame Barcelona - Espanyol

Det er alltid gøy å se stjernegalleriet til Barcelona spille kamp, og vil du se dem ta imot Espanyol kan du følge kampen på Live Stream hos Unibet. Det er bare å sette opp en konto, gjøre et lite innskudd og du kan streame kampen hvor enn du befinner deg.

Barcelona vinner lett##

Espanyol har ikke mye å stille opp med mot Messi og co, og vi tror Barcelona vinner denne kampen ganske så lett. Barcelona får bare 1,14 i odds og det er ikke spillbart. Vi føler oss dog trygge på at dette blir et målrikt oppgjør, og går for Barcelona-seier med et 0-2 handikap i, som Unibet gir deg 4,6 i odds på.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser