Barcelona
vs
Eintracht Frankfurt

Se Europa League-kampen mellom Barcelona og Eintracht Frankfurt med live stream

Det er duket for andre og avgjørende kvartfinale-kamp i Europa League denne torsdagen, og det klart mest spennende oppgjøret får vi på Camp Nou, der favorittene Barcelona tar imot Eintracht Frankfurt.

Den første kampen på Commerzbank forrige uke endte 1-1, og det er dermed helt åpent før returen, selv om Barcelona selvsagt er store favoritter på hjemmebane.

For etter den skuffende tredjeplassen i Champions League-gruppespillet seiler nå Barcelona opp som storfavoritter til å vinne sin første Europa League-tittel i klubbens historie.

Etter at Xavi tok over ansvaret har Barcelona levert god gammeldags Barcelona-fotball, og feid det meste av motstand av banen. Desto mer imponerende står 1-1-resultatet forrige uke for Eintracht, som selv kjemper om å ta en Champions League-plass hjemme i Bundesliga.

Men det fikk et solid skudd for baugen med 1-2 hjemme for Freiburg i helgen, samtidig som Barcelona vant 3-2 borte mot Levante.

Hvem vinner av Barcelona og Eintracht Frankfurt?

Barcelona er gigantiske favoritter her på hjemmebane, hvor de ikke har tapt på mange måneder. Skal være et bedre lag enn Eintracht, og er i klart bedre form.

Skal ta seg til en semifinale, der de også er favoritter samme hvem de møter, og det er trolig bare en Europa League-tittel som vil gjøre fansen fornøyd etter den skuffende tredjeplassen i Champions Leagues gruppespill.

jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Pedri hos Barcelona og Rafael Santos Borré hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Det er Viasat som har rettighetene til Europa League i Norge, og kampen blir sendt både på Viasat Ultra HD og Viasport 1, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay.

Vil du se annen sport og fotball via live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du gratis live streamer fotball på nett hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser