Kampprogram

Barcelona
vs
Atletico Madrid

Se La Liga-kampen mellom Barcelona og Atletico Madrid med live stream

Etter en to uker lang pause er det endelig klart for La Liga-action igjen, og for en kamp vi får servert i den første runden etter vinterpausen. For søndag barker nemlig topplagene Barcelona og Atletico sammen på Camp Nou i Barcelona.

Det er en viktig kamp for begge lagene, men kanskje spesielt hjemmelaget, som har hatt en dårlig første halvdel av sesongen, og kjemper om å få spille Champions League neste sesong,

For øyeblikket, etter 21 spilte ligakamper, ligger Barcelona på femteplass med 35 poeng, ett poeng bak den viktige fjerdeplassen.

Og der er det nemlig Atletico Madrid som for øyeblikket ligger, som selv har hele 14 poeng opp til byrival og ligaleder Real Madrid.

Så om Atletico skulle vinne her så får de litt pusterom når det kommer til å holde Barcelona bak seg på tabellen, men det kan se stygt ut å få begge de to lagene i Champions League neste sesong, spesielt om Sevilla og Betis fortsetter sin gode form.

Hvem vinner av Barcelona og Atletico Madrid?

Barcelona har sett bedre og bedre ut utover vinteren, og de er nok små favoritter her på hjemmebane, så vidt det holder.

For Atletico sitt lag ser bedre ut på papiret, dog har de sett litt dårligere ut de siste månedene, med tre tap på de siste seks kampene.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Memphis Depay hos Barcelona og Angel Correa hos Atletico Madrid.

TV og live stream

Om du vil se dette oppgjøret fra La Liga er det flere alternativer for deg, men det enkleste, om du ønsker å live streame det på nett, er å se det hos Unibet.

For Unibet sender nemlig alt fra La Liga og Copa del Rey til alle sine aktive kunder. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser