Kampprogram

Barcelona
vs
Atletico Madrid

Se La Liga-kampen mellom Barcelona og Atletico Madrid med live stream

Det nærmer seg avslutning av sesongens La Liga, og for en avslutning vi får på toppen av tabellen. Med tre lag stadig i kampen og tittelen, Atletico, Real og Barcelona.

De tre vanlige lagene med andre ord, men sjelden er det så tett som det er denne sesongen, med to poeng som skiller dem når det gjenstår fire kamper.

Så skal det sies at Sevilla bare er fire poeng bak der igjen, men med formen til de tre lagene er det lite sannsynlig at alle tre går på en smell, så Sevilla kan smutte forbi.

Men status på de tre på topp før dette oppgjøret er altså at Atletico Madrid leder La Liga med sine 76 poeng, mens Real Madrid og Barcelona følger på plassene bak med 74 poeng hver, kun adskilt av innbyrdes oppgjør.

Og innbyrdes oppgjør er en nøkkelting i dette oppgjøret også, og kan få sværrt mye å si for utfallet av La Liga denne sesongen, og hvem som ender opp med å løfte trofeet.

For det første oppgjøret mellom de to klubbene endte med 1-0 ti lAtletico på Wanda Metropolitano, og Barcelona behøver nemlig da bare å vinne med mer enn to mål, til å sørge for at det er to som tar tittelen om det skulle ende med at disse to lagene havner på samme poengsum etter 38 ligakamper.

Hvem vinner av Barcelona og Atletico Madrid?

Det er Barcelona som er små favoritter her, og det er de som er i den beste formen i La Liga, med ni seire på de siste 11 serie-kampene.

Atletico har ledet ligaen nesten hele sesongen, men kan altså nå, kun fire runder før slutt, miste ledelsen. Jeg tror det ender med hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Lionel Messi hos Barcelona og Luiz Suarez hos Atletico Madrid.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser