Kampprogram

Barcelona
vs
Atletico Madrid

Se La Liga-kampen mellom Barcelona og Atletico Madrid med live stream

La Liga kjører på videre gjennom sommeren, og denne midtuken er det full runde i det som er en av verdens absolutt beste fotballigaer, om ikke den beste.

Og blant høydepunktene denne midtuken finner vi nummer to og tre på tabellen som møtes på Camp Nou, nemlig Barcelona og Atletico Madrid.

Begge lagene bør vinne denne kampen, nå når det bare er seks kamper igjen av sesongen. Barcelona må vinne for å holde tritt med Real Madrid, for øyeblikket er de regjerende mesterne to poeng bak hovedstadslaget.

For Atletico Madrid sin del gjelder det å holde de andre lagene bak seg på tabellen. Med sine 58 poeng er de hele 11 poeng bak Barcelona, men det er kun fire poeng ned til Sevilla på fjerdeplass, og syv poeng ned til Villarreal på femte.

Men med såpass mange poeng å gå på bør den tredjeplassen være sikret, og man skal gå på en svært stor smell om det ikke blir Champions League spill for Atletico den neste sesongen.

Hvem vinner av Barcelona og Atletico Madrid?

For vi tror ikke det blir mang epoeng for Atletico Madrid i dette oppgjøret. Beggge lagene er i god form, men hjemmelaget har såpass mye mer å spille for, og de har ett og slett ikke råd til å tape dette.

Dessuten virker Lionel Messi til å virkelig å ha funnet tilbake til formen, og vi tror han blir den store forskjellen mellom de to klubbene denne kvelden.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Lionell Messi hos Barcelona og Ángel Correa hos Atletico Madrid.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga, så bør du ha en aktiv konto hos Unibet. Unibet sender alt av fotball fra La Liga og Copa del Rey.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser