Kampprogram

Barcelona
vs
Athletic Bilbao

Se La Liga-kampen mellom Barcelona og Atheltic Bilbao med live stream

Det er dull runde i La Liga denne helgen, og et noe kriserammet Barcelona får en tøff oppgave på hjemmebane, når Athletic kommer på besøk på Camp Nou.

Barcelona har som sagt ikke hatt en veldig god sesong så langt, og selv om 37 poeng på 19 kamper holder til en tredjeplass på tabellen, så er det 10 poeng opp til Atletico Madrid, som har en kamp til gode på Barcelona.

For Athletic Bilbao sin del så har det ikke vært en veldig god sesong så langt heller, og laget som pleier å kjempe om en topp seks-plassering, befunner seg for øyeblikket på en niendeplass med 24 poeng, og hele 12 poeng opp til fjerdeplassen.

Barcelona og Athletic møttes i den spanske Supercupen for bare få uker siden, den kampen vant Athletic, så det kan godt være det er et revansjesugent Barcelona-lag som venter dem på Camp Nou i dag.

Hvem vinner av Barcelona og Atheltic Bilbao?

Det er Barcelona som er favoritter selvsagt, men vi skal ikke glemme hva som skjedde sist de to lagene møttes.

Athletic er ikke et dårlig lag, og kan fint skape problemer for Barca i denne kampen. Men vi tror nok det er hjemmelaget som trekker det lengste strået.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Lionel Messi hos Barcelona og Iker Muniain hos Athletic.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser