Kampprogram

Augsburg
vs
Paderborn

Se kampen mellom Augsburg og Paderborn med live stream

Det er klart for den 27. runden av Bundesliga i kveld, og selv om det ikke er det mest spennende oppgjøret blant de ni kampene som skal spilles, er vi sikker på at det også blir spenning mellom Augsubrg og Paderborn.

De to klubbene befinner seg begge på nederste halvdel av tabellen, men det er uten tvil Paderborn som er i størst poengnød.

De nyopprykkede befinner seg på jumboplassen på Bundesliga-tabellen, og med 18 poeng kapret på 27 kamper, er det hele ni poeng opp til sikker plass, og kun syv kamper igjen å spille.

Med andre ord ser det ut som at Paderborn skal vinne denne kampen, for å overhodet ha realistiske muligheter til å sikre en plass i neste års Bundesliga.

Augsburg har vært en middelhavsfarer hele sesongen, og formsningningene har bare fortsatt etter korona-pausen, med først å tape 1-3 hjemme for Wolfsburg, for så å knuse Schalke 04 hele 3-0 på bortebane nå i helgen.

Det første møtet mellom de to klubbene ble spilt i november, og det endte med en 1-0-seier til Augsburg på bortebane.

Hvem vinner av Augsburg og Paderborn?

Vi tror Paderborn er det laget som er mest motivert for dette oppgjøret. Augsburg har svært lite å spille for, og bortelaget trenger alle poengene de kan få nå på tampen av sesongen.

Hjemmebanefordelen er nærmest ikke-eksistrende, og derfor stiller de to lagnee tilnærmet likt før avspark, det er også fordel Paderborn.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Alfred Finnbogason hos Augsburg og Mahir Saglik hos Paderborn.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av fotball fra Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser