Kampprogram

Augsburg
vs
FC Cologne

Se Bundesliga-kampen mellom Augsburg og Köln med live stream

Den 30. ligarunden i Bundesliga går mot slutten, og søndag får vi tre kamper fra Tysklands øverste divisjon, blant annet Augsburgs møte med Köln på hjemmebane.

Det er to klubber som enda ikke har sikret plassen sin i neste sesongs utgave av Bundesliga, men som begge kan gjøre tilværelsen betydelig tryggere med tre poeng, spesielt gjestene.

Med 34 poeng befinner Köln seg på ellevteplass på tabellen etter 29 runder, ni poeng mer enn Werder Bremen på direkte nedrykk, og syv poeng mer enn Fortuna Dusseldorf på kvalifiseringsplassen.

Med tre poeng mindre enn Köln befinner Augsburg seg litt mer utsatt til på en trettendeplass, kun fire poeng over kvalifiseringsplassen. Tre poeng er dermed betydelig viktigere for vertene enn det er for gjestene fra Köln.

Begge klubbene kommer fra tap i den forrige serierunden sist helg. Da tapte Augsburg 0-2 borte mot formlaget Hertha, mens Köln måtte se seg slått hele 2-4 mot topplaget RB Leipzig.

Det første møtet mellom de to klubbene ble spilt tilbake i november i fjor, og det ende med poengdeling etter 1-1 etter full tid.

Hvem vinner av Augsburg og Köln?

Det er to lag i dårlig form som møtes på WWK Arena søndag, med hver sin seier på sine siste seks forsøk i ligaen.

Men Augsburg trenger poengene mer enn Köln, og vi har derfor på følelsen at de sikrer dette på hjemmebane, til tross for at det hverken er hjemme- eller bortepublikum.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Ruben Vargas hos Augsburg og Dominick Drexler hos Köln.

TV og live stream

Dette oppgjøret er tilgjengelig hos Unibet om du ønsker å se det live. Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga gjennom hele sesongen.

Alt du trenger er en aktiv konto hos dem, en aktiv konto betyr at du enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hvordan du ser Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal hos Unibet enten ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser