Kampprogram

Augsburg
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Augsburg og Borussia Dortmund med live stream

Det ser endelig ut til at Erling Braut Haaland er klar for spill igjen, etter å ha gått glipp av brorparten av kampene så langt i 2022, blant annet torsdag, da 2-2 borte mot Rangers ikke var nok til å sikre avansement i Europa League.

Dermed er Borussia Dortmund ute av alle cupene denne sesongen, og er i tillegg såpass langt bak Bayern Munchen, at det etter alle solemerker ikke blir en eneste pokal denne sesongen, noe som selvfølgelig er skuffende for en klubb av dens størrelse.

Det ser ikke videre lyst ut for vertene heller, faktisk ser det betydelig verre ut. Fordi med fire tap på de siste seks kampene, så er klubben plassert på tredje siste plass, noe som holder til kvalifisering.

Men heldigvis for Augsburg er det bare ett poeng opp til trygg plass, og over der igjen ligger klubbene tett i tett, og mulighetene for å klare seg er store.

Dortmund har til tross for en svært varierende form denne sesongen god avstand nedover på tabellen, og plassen i Champions League neste sesong ser ikke ut til å være i umiddelbar fare.

Hvem vinner av Augsburg og Borussia Dortmund?

Haaland er som sagt tilbake til dette oppgjøret, som automatisk sørger for at det er gjestene fra Dortmund som er favoritter i dette oppgjøret.

Men de sliter skikkelig bakover, så det blir trolig nok en kamp med mange mål, men der Haaland sørger for at det er gjestene som scorer flest.

Jeg tror det ender 2-3.

Se opp for:

Florian Niederlechner hos Augsubrg og Erling Braut Haaland hos Dortmund.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så er Unibet stedet for deg. De sender nemlig alle kamper fra Bundsliga og DFB Pokal til alle sine aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du live streamer Bundesliga og andre store ligaer hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser