Augsburg
vs
Borussia Dortmund

Se Erling Braut Haalands første kamp for Borussia Dortmund med live stream

Øyeblikket de fleste norske fotballfans har ventet på, for ikke å snakke om fotballfans over store deler av Europa. Erling Braut Haaland får trolig sin offisielle debut for sin nye klubb Borussia Dortmund i Bundesliga på lørdag.

Det er enda usikkert om vår nye stjerne kommer til å starte kampen for de gulsvarte, men hans største konkurrent på spissplass, Paco Alcacer, har nesten ikke spilt fotball siden september i fjor.

Dette er det første oppgjøret til Borussia Dortmund etter en litt over en måned lang vinterpause i Bundesliga. Og borte mot Augsburg skal være en overkommelig motstander for Haaland og co.

Borussia Dortmund ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Bundesliga. 30 poeng på 17 kamper er syv mindre enn ligaleder RB Leipzig, og kun tre mindre enn sine argeste konkurrenter Bayern Munchen.

Seks plasser lenger ned på tabellen finner vi Augsburg, som har tatt 23 poeng, syv mindre enn Dortmund, på sine første 17 ligakamper denne sesongen.

Hvem vinner av Augsburg og Borussia Dortmund?

Borussia Dortmund tapte sin siste kamp før ferien, men var før det i god form i ligaen. Hadde en dårlig start på sesongen, mye takket være mangelen på en kraftspiss på topp.

Det har de nå, og vi tror Dortmund med Haaland på topp kan få en riktig god vår i Bundesliga. Og vi tror de starter med seier i helgen.

Vi tror det neder 1-3.

Se opp for.

Florian Niederlechner er toppscorer for Augsburg.

Erling Braut Haaland er Dortmunds nye stjerne.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du ser alle kamper fra Serie A hos Unibet.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser