Kampprogram

Atletico Madrid
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Atletico Madrid og Real Madrid med live stream

På søndag er det klart for et av de største oppgjørene i europeisk fotball, når de to Madrid-lagene Atletico og Real møtes på Wanda Metropolitano, hjemmebanen til Atletico Madrid.

Hjemmelaget er ligaledere i La Liga, og leder ganske klart før dette oppgjøret. En seier vil trolig sende de et stort steg mot La Liga-tittelen denne sesongen.

Med andre ord er Real Madrid ille ute om de skulle tape denne, da kan de nærmest med sikkerhet innse at tittelen ikke havner hos dem i år.

For etter 25 ligakamper er man fem poeng bak Atletico Madrid. Og med en kamp mindre spilt enn Real vil Atletico da være åtte poeng foran.

Begge lagene skal prøve å avansere i Champions League til uken. Atletico skal snu 0-1 mot Chelsea på Stamford Bridge, mens Real tar imot Atalanta hjemme tter at de vant 1-0 borte.

Hvem vinner av Atletico og Real Madrid?

Her er nok Atletico Madrid favoritter. De har vist at de er det beste laget i Spania så langt denne sesongen, og er hjemmelaget.

Real har i tillegg en god del skader i troppen, og er veldig svekket før dette oppgjøret. Vi tror det blir en grei hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Luis Suarez hos Atletico og Karim Benzema hos Real Madrid.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser