Athletic Bilbao
vs
Real Madrid

Se Copa del Rey-kvartfinalen mellom Athletic og Real Madrid med live stream

Det har vært tøffe uker for oss som er glade i fotball for tiden, der vi ikke har fått servert skikkelig toppfotball fra Europa siden forrige helg. men endelig skjer det noe igjen, og det første vi får servert er Copa del Rey fra Spania.

Den mest spennende kampen i kvartfinalene er nok kampen mellom Athletic Bilbao og Real Madrid, som spilles på Estadio de San Mamés i Bilbao.

Gjestene kommer fra 3-2 over Barcelona i den forrige runden, og skal absolutt ikke taes lett på av gjestene fra den spanske hovedstaden, selv om de kommer til oppgjøret som små favoritter.

Real Madrid har ikke hatt like tøff motstand så langt, og kommer fra en 2-1-seier borte mot Elche, i en kamp der det sto 0-0 etter fulltid.

I La Liga er det stadig Real Madrid som leder, og de har fire poeng å gå på ned til Sevilla, mens Athletic sliter med å følge med de beste, og er helt nede på en niendeplass med 31 poeng, hele 19 mindre enn Real.

Hvem vinner av Athletic og Real Madrid?

Som sagt, Real Madrid er små favoritter her, de er trossalt det beste laget i Spania om dagen, som tabellen i La Liga viser. Men Athletic har her en sjanse til å vinne en turnering denne sesongen, og kommer til å gjøre alt de kan. Jeg tror det blir tett, men jeg tror nok at det er bortelaget som tar siste stikk.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Nico Williams hos Athletic og Karim Benzema hos Real Madrid.

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i spansk fotball sender Unibet alle kamper fra Copa del Rey og La Liga med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både Copa del Rey og La Liga sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser