Athletic Bilbao
vs
Granada

Se kampen mellom Athletic Bilbao og Granada med live stream

Se kampen mellom Athletic Bilbao og Granada med live stream

Det er klart for semifinaler i den spanske cupen, også kjent som Copa del Rey, denne uken, og på San Mamés i Nord-Spania møtes Athletic Bilbao og Granada, i en kamp hjemmelaget er store favoritter.

Athletic Club, som klubben faktisk heter, avanserte til semifinalen takket være en meget imponerende 1-0-seier hjemme mot selveste Barcelona forrige uke.

Men formen varte ikke lenge, da det ble et 1-2-tap borte mot Real Sociedad i helgen. Et Real Sociedad-lag uten Martin ødegaard i troppen, nordmannen ble hvilt.

Granada på sin side slo ut Valencia etter 2-1 på hjemmebane, mens det i helgen ble et knepent 0-1-tap borte mot Atletico Madrid i La Liga.

I den andre semifinalen møter Real Sociedad Mirandés, som spiller på nest øverste nivå i Spania, Segunda Division.

Hvem vinner av Athletic Club og Granada?

Her er selvsagt hjemmelaget favoritter, men Copa del Rey har gitt oss mange overraskelser denne sesongen. Vi ser også at tilsvarende oppgjør i ligaen ofte ender helt anderledes enn når to respektive lag møtes i cupen.

Men vi tror uansett Athletic tar dette. Når laget sliter såpas ssom dem gjør i ligaen er Cupen en gylden mulighet til å sikre seg en billett til Europacup neste sesong.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Iñaki Williams hos Athletic Club og Roberto Soldado hos Granada.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra La Liga og Copa del Rey.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser