Kampprogram

Atalanta
vs
Lazio

Se Serie A-kampen mellom Atalanta og Lazio med live stream online

Vi er klare for nok en runde i Serie A denne helgen, og ett av de mest interessante oppgjørene vi får servert er kampen mellom Atalanta og Lazio.

Det er to lag som begge ikke bare kjemper om en plass blant topp fire, men to lag som begge fortsatt har en mulighet til å blande seg inn i kampen om Serie A-tittelen.

Før demne runde så befinner lagene seg på henholdsvis fjerde- og syvendeplass på tabellen, men det er tett fra Lazio og oppover.

Lazio har 34 poeng på 19 kamper, mens Atalanta kun har to poeng mer, med samme antall kamper.

Fra Atalanta og opp til Milan er det syv poeng, og dermed er det bare ni poeng fra Lazio og helt opp til tabelltoppen.

Blant de andre lagene som kjemper om topplasseringer finner vi Inter, Roma, Juventus og Napoli, ingen store overraskelser med andre ord.

Hvem vinner av Ataltana og Lazio?

Det er nok Atalanta som er favoritter, da formen deres har vært oppadgående den siste tiden. Men Lazio er også på en veldig god streak om dagen.

Atalanta har dog ikke tapt på over seks kamper, og har virkelig klatret opp tabellen den siste tiden, og ser ut til å ha bestemt seg for at de skal i Champions League også neste år.

Vi tror de vinner, 3-1.

Se opp for:

Luis Muriel hos Atalanta og Ciro Immobile hos Lazio.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser