Kampprogram

Atalanta
vs
Inter

Se Serie A-kampen mellom Atalanta og Inter med live stream

Det venter oss et meget spennende oppgjør i Serie A denne søndagen, der Atalanta tar imot ligaleder Inter til et skikkelig toppoppgjør.

Atalanta er nummer fire på tabellen, og med like mange kamper spilt er de faktisk bare åtte poeng bak de regjerende mesterne, noe som kan kappes ned til fem poeng om de skulle vinne dette oppgjøret.

Begge lagene kommer fra cupspill i midtuken. Hjemmelaget hadde besøk av Venezia i Coppa Italia, et oppgjør som ble vunnet ganske komfortabelt 2-0.

Også for Inter ble det seier, men en seier som det var betydelig større grunn til å feire. Inter vant nemlig "derby Italia" mot Juventus, i selveste supercupen, og kunne dermed løfte sitt første trofé for sesongen.

Den seieren befester også Inter som det nye dominante laget i Italia, etter et årti med Juventus som laget alle streber etter å slå.

Hvem vinner av Atalanta og Inter?

Og en seier her borte mot Atalanta vil sørge for at Inter fortsatt er laget som er favoritter til å vinne Serie A denne sesongen, selv om både Napoli og Milan kun er få poeng bak, og fortsatt med i kampen om pokalen.

Men det er ikke bare, bare å komme til Bergamo å vinne. Atalanta er i god form, og spiller en meget spennende fotball som få lag klarer å demme opp for. Dette kommer til å bli tight.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Luis Muriel hos Atalanta og Lautaro Martinez hos Inter.

TV og live stream

Vi du se denne kampen, eller andre kamper fra enten Serie A, Coppa Italia eller den italienske supercupen, er Unibet et godt alternativ.

Unibet sender alle kamper fra de italienske turneringene, og du kan les emer om hvordan du ser der fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser