Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Atalanta
vs
Inter

Se Serie A-kampen mellom Atalanta og Inter med live stream

Det er klart for avslutning i Serie A, og for en kamp vi får om andreplassen på Gewiss stadion i Bergamo. Atalanta tar imot Inter, og vinneren tar andreplassen i Serie A denne sesongen.

Etter 2-1 borte mot Parma i midtuken er Atalanta plassert på tredjeplass på tabellen med 78 poeng. De har sluppet inn flere mål enn naboene på tabellen, men med hele 98 scorede mål er målforskjellen den beste i hele ligaen.

Inter befinner seg på plassen foran Atalanta, med ett poeng mer enn kampens hjemmelag. Dermed er Inter også sikret andreplass med bare ett poeng i dette oppgjøret.

Med andre ord kommer vi trolig til å se et Atalanta-lag som går for tre poeng, da de har lite å tape om det ikke skulle gå. For Champions League er sikret, så selv om Lazio skulle gå forbi er det ikke alt for stor forskjell å andre- og fjerdeplass på Serie A tabellen.

Uansett hvordan det går så har Atalanta hatt en helt fantastisk sesong, og er det laget som desidert har imponert mest i Italia denne sesongen.

De er også fortsatt med i Champions League, og kan enda avansere mot PSG, og dermed nå en kvartfinale i den turneringen, som fortsetter neste uke.

Hvem vinner av Atalanta og Inter?

Inter hadde en fantastisk start p åsesongen, og ledet lenge Serie A, foran Juventus. Men det har gått litt tregere nå i siste halvdel av sesongen, og nå kan de faktisk bli skjøvet helt ned til en fjerdeplass ved tap.

Atalanta er i fantastisk form, og scorer helt enorme mengder med mål om dagen. Vi tror ikke Inter klarer å stå imot, og vi tror Atalanta sikrer seg seieren, og dermed andreplassen i Serie A.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Duvan Zapata hos Atalanta og Romelu Lukaku hos Inter.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser