Kampprogram

Atalanta
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Atalanta og AC Milan med live stream

Det er klart for Serie A-avslutning, og Jens Petter Hauges Milan skal i aksjon mot Atalanta på bortebane. Kampen avgjør hvem av de to lagene som ender på andreplass i Serie A denne sesongen.

For øyeblikket er det Atalanta som er plassert på andreplass, men det kan forandre seg etter denne kampen. For om Milan vinner så er det de som tar over nettopp den plassen, og sender Atalanta ned på enten tredje eller fjerdeplass.

Men i motsetning til Milan så kan ikke Atalanta rykke utenfor topp fire. For selv om det er bare tre poeng ned til Juventus på femteplass, kan ikke de regjerende mesterne ta igjen Atalanta, da det er innbyrdes oppgjør som skiller lag i Serie A, og der har Atalanta fordelen i forhold til Juventus.

Men Milan er bare ett poeng foran Juventus, og har altså Napoli på plassen bak seg, med samme poengsum. Så kun seier er godt nok her for å kunne garantere Champions League-plassen neste sesong.

Den første kampen mellom de to klubbene endte med hele 3-0 til Atalanta på San Siro, og det er dermed et revansjelystent Milan som kommer på besøk her.

Hvem vinner av Atalanta og Milan?

Atalanta er nok små favoritter her, de er igjen det mest scorende laget i Serie A, så vi kan nok forvente et par mål fra gjestene, og det er vanskelig å se at Milan skal score flere.

Jeg ser for meg at Atalanta avslutter sesongen med stil, og sørger for at det blir spenning om hvem som havner utenfor topp fire av Milan, Napoli og Juventus.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Luis Muriel hos Atalanta og Zlatan hos Milan.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser