Atalanta
vs
AC Milan

Se Atalanta mot AC Milan med live stream

Det er en svært spennende kamp om den viktige fjerdeplassen i Serie A, og lørdag kveld møtes nummer fem og fire på tabellen, Atalanta og AC Milan på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Milan har 39 poeng etter 23 kamper, kun ett mer enn Atalanta på femteplass. Også Roma og Lazio på de to påfølgende plassene har 38 poeng, mens Inter på tredjeplass for øyeblikket har 43.

Atalanta har de seneste sesongene vært helt der oppe og spist kirkebær med de største klubbene i Serie A, og også denne sesongen er klubben med i kampen om Champions League, godt takket være Duvan Zapatas 16 ligamål så langt. I tillegg har Alejandro Gómez bidratt med syv målgivende pasninger.

Milan mistet sin kanskje største stjerne i overgangsvinduet i januar, da Gonzalo Higuain forsvant til Premier League og Chelsea. Men inn kom Krzystof Piątek fra Genoa, en spiller som allerede sto med 10 ligamål i Serie A før han ankom storklubben.

Han har allerede bidratt med to mål på sine første to ligakamper for Milan, og kan vise seg å bli en helt avgjørende signering for om Milan kvalifiserer seg for Champions League eller ikke.

Hvordan ender Atalanta mot AC Milan?

Det er alltod målrikt når Atalanta spiller fotballkamper, og vi tror ikke det blir noe anderledes her. På 23 ligakamper har det blitt hele 50 mål for og 31 mål imot.

Milan er den toppklubben som har scoret minst, men det kan rarkt forandre seg nå når Krzystof Piątek ewr ankommet.

Vi tror det kan bli et meget målrikt og underholdende oppgjør.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for

Duvan Zapata hos Atalanta og Suso hos AC Milan.

Hvordan ser du Atalanta mot Milan med live stream?

Unibet sender dette oppgjøret for alle sine kunder, og nedenfor kan du lese mer om hvordan du får sett denne kampen direkte på din computer, nettbrett eller mobil.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser