Aston Villa
vs
Manchester City

Se Ligacup-finalen mellom Aston Villa og Manchester City med live stream

Det er klart for den første store finalen i engelsk fotball for året, når Ørjan Nyland og hans Aston Villa tar imot Manchester City på Wembley i London, når pokalen i Carabao-cup, eller Ligacupen som den heter tradisjonelt, skal deles ut.

Noe overraskende har nyopprykkede Aston Villa klart å komme seg helt til finalen i Ligacupen denne sesongen, og har dermed muligheten til å løfte sin første pokal siden 1996, da de vant nettopp Ligacupen.

For Manchester City er det selvsagt ikke like lenge siden man løftet et trofé. I fjor løftet man både Premier league-, Community Shield-, FA-cupen- og Ligacupen-trofeene. Første året i historien at klubben vinner hele fire trofeer.

I helgen ble det et skuffende 0-2-tap borte mot Southampton for Aston Villa, og man befinner seg med det helt nede i nedrykkssumpen i Premier League.

Manchester City tok en sterk 1-0-seier borte mot Leicester City, og sikret med det trolig plassen blant topp fire i årets sesong. Men med utestengelsen fra Champions League de neste to sesongene har ikke det så mye å si for de lyseblå fra Manchester.

Hvem vinner av Aston Villa og Manchester City?

Selvsagt er gjestene favoritter her. Men vi skal ikke undervurdere Aston Villas lyst til å sikre seg en tittel for første gang på 24 år. Og med så mange pokaler som City har vunnet de siste sesongene er man nok nesten trøtt av å løfte dem etter hvert.

Selv fansen er lei, og Manchester City sliter med å selge alle billettene de har blitt tildelt på Wembley søndag.

Vi tror Aston Villa overrasker, og vinner 2-1.

Se opp for:

Jack Grealish hos Aston Villa og Kevin de Bruyne hos Manchester City.

TV og live stream

Heldigvis for oss er det mulig å se kampen hos Unibet. Unibet sender alle kampene fra både Ligacupen og FA-cupen i England med live stream online.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til Ligacupen og FA-cupen sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser