Aston Villa
vs
Liverpool

Se FA Cup-kampen mellom Aston Villa og Liverpool med live stream

Det er pause i Premier League denne helgen, og grunnen til det er at det skal spilles full runde i FA-cupen. Det er den tredje runden som skal gjennomføres, og blant de mest interessante kampene på programmet er Liverpool sin tur til Birmingham for å møte Aston Villa fredag kveld.

Som Premier League-klubber er dette den første runden i FA-Cupen de to klubbene deltar i, og det er dermed ingen statistikker å vise til for de to klubbene i sesongens turnering.

Men det er to klubber som begge har gjort det godt i Premier League så langt, det til torss for at det ble tap for begge de to lagene i årets første ligakamper.

Aston Villa gikk på et knepent 1-2-tap borte mot Manchester United på første nyttårsdag, mens Liverpool tapte 0-1 for Southampton på bortebane mandag.

Det plasserer Aston Villa på en åttendeplass på Premier League-tabellen etter 15 kamper, noe som er færre kamper enn de fleste andre klubbene rundt dem på tabellen.

26 poeng er også kun syv mindre enn Liverpool, som med to kamper mer enn Aston Villa fortsatt topper Premier League-tabellen.

Hvem vinner av Aston Villa og Liverpool?

Det kommer veldig an på hvor høyt Jürgen Klopp prioriterer dette oppgjøret. Han og Liverpool er betydelig mer presset i Premier League denne sesongen enn det de var sist år, og det kan godt være det blir spart på kruttet i en kamp som dette.

Aston Villa har vært gode i år, og har hamlet opp med de fleste topplagene de har møtt så langt, og ser nok på dette som en meget god mulighet for avansement, og en mulig tittel denne sesongen, vi går for hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Jack Grealish hos Aston Villa og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser