Aston Villa
vs
Liverpool

Se Ligacup-kampen mellom Aston Villa og Liverpool med live stream

Se Ligacup-kampen mellom Aston Villa og Liverpool med live stream

Det er klart for en meget spesiell Ligacup-kamp mellom Aston Villa og Liverpool. Kampen spilles på Villa Park, samtidig som Jürgen Klopp har med seg sitt Liverpool-mannskap til Qatar for å spille klubb-VM.

Det er med andre ord en liten floke å løse her. Det har Liverpool løst ved å ta med seg en relativt erfaren tropp til Qatar, mens laget som skal møte Aston Villa blir ledet av U23-trener Neil Critchley, og består først og fremst av U21-spillere.

Dermed er det Aston Villa som er ganske klare favoritter i dette Ligacup-møtet. Liverpool møter Monterrey fra Mexico i semifinalen av klubb-VM på onsdag.

Hvem vinner av Aston Villa og Liverpool?

Aston Villa er automatisk storfavoritter på hjemmebane mot Liverpool-ungguttene. Det er såpass få spillere som har fått sin Liverpool-debut med seniorlaget i denne troppen, at det skal bli svært vanskelig mot et senior Premier League-lag.

Vi tror Aston Villa vinner komfortabelt, 3-0.

TV og live stream

Du får sett dette oppgjøret på Unibet sine nettsider. Alle aktive kunder hos Unibet får sett denne og alle andre ligacup-kamper gratis hos Unibet.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser