Aston Villa
vs
Leicester

Se returkampen i Ligacupen mellom Aston Villa og Leicester med live stream

Se returkampen i Ligacupen mellom Aston Villa og Leicester med live stream

Det er klart for returkamp i den erverdige engelske Ligacupen, og i den første av to semifinaler får vi et meget spennende møte på Villa Park, mellom Aston Villa og Leicester.

Det står 1-1 etter det første oppgjøret, så det er med andre ord et svært spennende oppgjør som venter oss, der det kommer til å bli straffesparkkonkurranse om det fortsatt står uavgjort etter full tid.

Det var Aston Villa som ledet store deler av den første kampen, etter at Frederic Guilbert sendte gjestene i føringen etter 28 minutter.

Men ett kvarter før slutt kom Kelechi Iheannacho seg løs etter en pasning fra Jamie Vardy og sørget for at det endte 1-1, og dermed et betydelig bedre utgangspunkt før returmøtet i Birmingham.

Men det er nok Leicester som er favoritter i dette oppgjøret, til tross for at de er på bortebane. Leicester Har vært ekstremt god denne sesongen, og seiler opp som en seriøs kandidat til å vinne Ligacupen.

I serien går det også godt for Brandon Rogers menn, og det ser ut til å ende med Champions League-spill neste sesong, for første gang siden 2016/17-sesongen.

Hvem vinner av Aston Villa og Leicester?

Som allerede nevnt er Leicester favoritter i dette oppgjøret, men vi skal ikke udnervurdere Aston Villas lyst til å sikre seg en tittel for første gang siden 1996, da de også vant Ligacupen.

Men vi tror Leicester fikser dette, og sørget for at de kommer i finalen, der de mtøer enten Manchester Untied eller Manchester City, trolig sistnevnte.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Jack Grealish hos Aston Villa og jamie Vardy hos Leicester.

TV og live stream

Du kan se dette oppgjøret, og alle andre fra Ligacupen, hos Unibet. Unibet sender alle kamper fra turneringen via live stream til alle sine aktive kunder.

Og i tillegg til Ligacupen sender Unibet fotball live og gratis til sine kunder fra store ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser