Arsenal FC
vs
Slavia Prague

Se Europa League-kvartfinalen mellom Arsenal og Slavia Praha med live stream

Vi er klare for kvartfinalene i Europa lEague denne torsdagen, og det kanskje mest interessante oppgjøret for oss nordmenn er kampen mellom Martin Ødegaards Arsenal og Slavia Praha på Emirates stadion i London.

I dette oppgjøret er selvsagt hjemmelaget enorme favoritter, til tross for at det ble et meget skuffende tap hjemme for Liverpool i Premier League i helgen, og man dermed er langt unna å sikre seg Champions League-spill neste sesong.

Det ser ut til at Europa League er det eneste som kan redde denne Arsenal-sesongen, da en seier i turneringen i år vil sikre en plass i neste sesongs Champions League.

Men konkurransen er tøff, og Slavia Praha har ikke vært dårlige, og har komemt seg frem til en historisk kvartfinale i turneringen. I tillegg finner vi nadre gode lag som Manchester United og Villarreal.

Slavia Praha er suveren ligaleder i Tsjekkia, og har hele 14 poeng ned til byrivalene Sparta etter 25 spilte kamper, av totalt 34 ligarunder. Har enda ikke tapt i hjemlig liga, og blir selvsagt en kjempeutfordring for Artetas menn.

Hvem vinner av Arsenal og Slavia Praha?

Arsenal er små favoritter her, hvertfall i følge oddsmakerne. Men vi har ikke stor tro på at dette blir en "walk in the park" for Arteta, Ødegaard og co.

For det er rett og slett Slavia Praha alt for gode, og i en helt spinnvill form. De slo ut Rangers på overbevisende vis i den forrige runden, og vi tror de tar med seg et godt resultat også fra dette oppgjøret.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Jan Kuchta hos Slavia Praha.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne svært interessante kampen fra Europa League, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser