Arsenal FC
vs
Rapid Wien

Se Europa League-kampen mellom Arsenal og Rapid Wien med live stream

Vi er klare for full runde i Europa League denne torsdagen, bare én uke siden forrige runde. Det er den femte og nest siste runden i gruppespillet, og det begynner å tette seg til i de fleste gruppene.

I gruppe B er noe avgjort, og det er at Arsenal, som forventet, er klare for utslagsrundene. Det etter å ha vunnet sine første fire kamper i gruppen.

Med Rapid Wien på besøk på Emirates er det også store sannsynligheter for at de vinner den femte også. Rapid Wien bør ta med seg ett poeng for å øke sjansene for å slå Molde i kampen om andreplassen.

For øyeblikket ligger Molde på andreplass med samme poengsum som Rapid Wien på tredjeplass. Molde møter Dundalk, tabelljumbo med null poeng, på hjemmebane torsdag.

En seier her vil dermed mest sannsynlig sende Rapid Wien videre på bekostning av Molde, uansett hvordan det går i deres kamp neste uke igjen.

Hvem vinner av Arsenal og Rapid Wien?

Arsenal er storfavoritter her, for selv om det mildt sagt går dårlig i Premier League, der de nå ligger helt nede på en fjortendeplass, så har de overbevist i Europa League, og har hatt få problemer med å vinne sine fire første kamper.

Rapid Wien ligger på en tredjeplass i den østerrikske Bundesligaen med 18 poeng på sine første ni kamper, og presterer dermed omtrent som foventet så langt denne sesongen.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Pierre-Emerick Aubameyang hos Arsenal og Ercan Kara hos Rapid Wien.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Europa League, så er det TV 2 som har rettighetene til turneringen i Norge, og dermed er kampen tilgjengelig hos en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Har du lyst til å se mer fotball med live stream på nett? Da er Unibet et godt alternativ for deg. Les mer om hvordan du live streamer fotball online hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser