Arsenal FC
vs
Olympiakos

Se Europa League-kampen mellom Arsenal og Olympiakos med live stream

Den andre av to innbyrdes oppgjør i 8-delsfinalene av Europa League spilles torsdag, og på Emirates i London skal Arsenal sikre avansementet etter at de vant 3-1 i bortekampen mot greske Olympiakos.

Martin Ødegaard åpnet scoringskontoen sin for Arsenal i det første møtet, i det som var et flott kraftig skudd fra distanse. Nordmannen slo til med nok et mål i helgens PL-runde, og er dermed godt i gang for sin nye klubb.

Det ble en råsterk 2-1-seier over byrivalene Tottenham i helgen, og dermed er Arsenal fortsatt med i kampen om en plass i neste års Europa League.

For øyeblikket ligger Artetas menn på en skuffende tiendeplass på tabellen, men om de fortsetter formen de er i nå, så er det fint mulig å ta en plass blant de syv beste lagene i Premier League, og dermed sikre seg kvalifisering til EL neste sesong.

For Olympiakos er det ikke mye nytt å melde om fra hjemlig liga, de er suverene ligaledere etter at ligaen nå er delt opp, og har et fint 16 poengs forsprang før sluttspillet, og i praksis ligamestere allerede.

Vi regner med Martin Ødegaard starter denne kampen også, og vil være et av hjemmelagets farligste våpen mot de regjerende greske mesterne.

Hvem vinner av Arsenal og Olympiakos?

Arsenal er ganske klare favoritter her, spesielt etter hva de viste for én uke siden, og ikke minst i Premier League i helgen. Olympiakos er ikke et dårlig lag, men er nok en størrelse for små også i kveld.

Arsenal kan seile opp som en av favorittene til å vinne turneringen, noe som vil være deres første europeiske tittel i historien. Vi er ganske sikker på at de på komfortabelt vis sikrer seg avansement i kveld.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Arsenal og Youssef El-Arabi hos Olympiakos.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne svært interessante kampen fra Europa League, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser